еМагазин

Tag : Дедо Димо

CHECK IN ТОП СТОРИИ

(Галерија) Уникатно доживување во етно-ресторанот „Дедо Димо“ во срцето на Куратица

Редакција
Етно ресторанот „Дедо Димо“ е сместен во срцето на руралната средина село Куратица кое се наоѓа 20 километри североисточно од Охрид на 1.100 метри надморска...