еМагазин

Tag : Гале Галев

Бизнис

Трифун Костовски и Гале Галев заминуваат од Надзорниот одбор на Еуростандард банка

Редакција
Централниот Регистар постапувајќи по пријавата за промена во Надзорниот одбор на Еуростандард банка односно упис на нови членови донесе решение со кое се одобрува пријавата. Со...