еМагазин

Tag : Герас Цунев Конфекција

Бизнис

Герас Цунев Конфекција со добивка во првите девет месеци

Редакција
Герас Цунев Конфекција АД Струмица во првите девет месеци од годинава оствари добивка од 680.602 денари, соопшти Друштвото преку Македонската берза. Во овој период вкупниот...
Бизнис

Герас Цунев Конфекција во првите три месеци со добивка

Редакција
Вкупниот приход на Герас Цунев Конфекција АД Струмица во првите три месеци од годинава е во износ од 1.230.662 денари и приближно во ист износ...
Бизнис

“Герас Цунев-конфекција“ лани со загуба

Редакција
Герас Цунев-конфекција АД Струмица лани остварила вкупен приход од 2,7 милиони денари и истиот бележи намалување од 18%, споредено со претходната година, информираат од Друштвото...
Бизнис

Струмичките Герас Цунев Конфекција и Герас Цунев Трговија ставени на „Листата за набљудување“ на Македонската берза

Редакција
Од Македонската берза информираат дека на 27.05.2022 година Одборот на директори на Берзата донел заклучок за внесување на издавачите Герас Цунев Конфекција АД Струмица и...