еМагазин

Tag : Глаук Конјуфца

ДОБРОСОСЕДСТВО ТОП СТОРИИ

Македонија и Косово продолжуваат со интензивни билатерални односи без отворени прашања

Редакција
Македонија и Косово продолжуваат да имаат конструктивни и интензивни билатерални односи, без отворени прашања, со соработка во многу области од взаемен интерес. Ова било констатирано...