еМагазин

Tag : главен уредник

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Огнен Јанески е новиот главен и одговорен уредник на телевизија „24“

Редакција
Откако Младен Чадиковски стана претседател на Здружението на новинари на Македонија, на негово место, главен и одговорен уредник на телевизија „24“ е Огнен Јанески. За...