еМагазин

Tag : годишна пријава

Бизнис ТОП СТОРИИ

До 31. мај треба да ја потврдите или корегирате годишната даночна пријава за 2022 година

Редакција
Граѓаните треба да извршат увид во Годишните даночни пријави за 2022 година што Управата за јавни приходи ги  постави на корисничките профили во „е-Персонален данок“,...