еМагазин

Tag : Горан Мауровски

Бизнис ТОП СТОРИИ

Зетот на Минчо Јорданов назначен за в.д. генерален директор на „Бетон“

Редакција
Одборот на директори на „Бетон“ АД Скопје на состанокот одржан на 17.02.2020 година за в.д. извршен член на Одборот на директори и в.д. генерален директор...