еМагазин

Tag : бетон

Бизнис

Скопски „Бетон“ склучи договор со „Боров дол“ за изградба на повеќе објекти вреден 5,7 милиони евра

Редакција
„Бетон“ АД Скопје склучи договор за градење со ДПТУ „Боров дол“ ДООЕЛ Радовиш во вкупна вредност од 352.125.266 денари (околу 5,7 милиони евра) без пресметан...
Бизнис

Намалена добивката на скопски „Бетон“

Редакција
„Бетон“ АД Скопје во текот на минатата година оствари добивка од 13,3 милиони денари, што е намалување во однос на претходната година кога добивката на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Зетот на Минчо Јорданов назначен за в.д. генерален директор на „Бетон“

Редакција
Одборот на директори на „Бетон“ АД Скопје на состанокот одржан на 17.02.2020 година за в.д. извршен член на Одборот на директори и в.д. генерален директор...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Скопски „Бетон“ го доби тендерот за рехабилитација на патот Куманово-Страцин вреден 7 милиони евра

Редакција
Јавното претпријатие за државни патишта по распишаниот тендер за рехабилитација на државен пат А2, делница Куманово – Страцин (фаза 2) склучи договор со друштвото за...
Бизнис

Прифатена иницијативата за реорганизација на штипски „Бетон“

Редакција
Собранието на доверители ја прифати иницијативата за реорганизација на компанијата „Бетон“ – Штип кој беше втор по големина градежен играч во земјава. На денешното извештајно...
Бизнис

Живко Калков назначен за нов стечаен управник на штипски „Бетон“

Редакција
Нов стечаен управник на градежната компанија „Бетон“ од денеска и официјално е Живко Калков. Решението за негово назначување го потврди и судијата кој ја води...
Бизнис

Собранието на доверители на штипски „Бетон“ го смени стечајниот управник

Редакција
Собранието на доверители на градежната компанија „Бетон“- Штип денеска донесоа одлука за нов стечаен управник да биде назначен Живко Калков од Скопје, наместо досегашниот Драги...
Бизнис

Скопски Бетон со нето добивка од 14,7 милиони денари

Редакција
Заклучно со септември 2019 година, во консолидираниот биланс на успех е искажана консолидирана нето добивка во вкупен износ од 14.744.703 денари, информираат преку Македонската берза...
Бизнис

Скопски „Бетон“ ја зголеми добивката

Никола Осило
„Бетон“ АД Скопје во периодот јануари-септември 2019 година оствари добивка од 11 милиони денари, што е зголемување во однос на истиот период минатата година кога...
Бизнис

Скопски „Бетон“ за шест месеци оствари добивка од седум милиони денари

Никола Осило
„Бетон“ АД Скопје во првото полугодие од годинава оствари добивка од 7 милиони денари, што е намалување во однос на истиот период минатата година кога...