еМагазин

Tag : Горан Петревски

Бизнис

Горан Петревски именуван за член на Надзорниот одбор на Охридска банка

Редакција
Гувернерот на Народна Банка издаде претходна согласност за именување на Горан Петревски за независен член на Надзорниот одбор на Охридска Банка АД Скопје со мандат...