еМагазин

Tag : Градски енергетски системи

Бизнис

Градски енергетски системи вработува директор и раководители: Плати до 61.000 денари

Редакција
Градски енергетски системи АД Скопје објави оглас за вработување на три лица.Се бара директор за основна плата од 61.000 денари, со завршен Машински факултет, работно...