еМагазин

Tag : Гзим Нуредени

Македонија

Ковид центар Тетово: Се намалува бројот на заболени, но априлскиот бран беше побурен од ноемврискиот

Редакција
Намалувањето на бројот на луѓе кои бараат да бидат прегледани во ковид-центарот укажува дека во тетовскиот регион се помалку ќе има болни поради коронавирусот. Координаторот...