еМагазин

Tag : Ислам Лумани

Да помогнеме

Една недела се трага по 27 годишниот Ислам Лумани од селото Крани

Редакција
Веќе една недела жителите од Преспанскиот регион и полицијата трагаат по 27 годишниот Ислам Лумани од селото Крани, кој исчезнал на 21 март и оттогаш...
Да помогнеме

АПЕЛ: Ислам Лумани од Ресен веќе неколку дена е исчезнат, најблиските бараат помош

Редакција
На социјалните мрежи се споделува апел за помош за пронаоѓање на Ислам Лумани, кој е исчезнат од 21 март во 10 часот наутро, кога е...