еМагазин

Tag : Иванчо Велјановски

Бизнис

Народната банка даде согласност Зечевиќ, Камбовски и Велјановски да станат членови на Надзорниот одбор на Стопанска банка Битола

Никола Осило
Стопанска банка а.д. Битола преку Македонската берза информира дека Народна банка на Република Северна Македонија издала согласност на Иванчо Велјановски, Игор Камбовски и Миле Зечевиќ...