еМагазин

Tag : “Joint Stock Company„

Бизнис ТОП СТОРИИ

МЕПСО склучи договори вредни над 3,4 милиони евра со “Joint Stock Company„

Редакција
МЕПСО АД Скопје во државна сопственост склучи договор за изградба на 2х110kV ДВ “ТС Бунарџик – ТС Миладиновци“ со Далековод “Joint Stock Company for engineering,...