еМагазин

Tag : кампња

Македонија

Владата со кампања ќе не убедува да носиме маски

Редакција
Владата и Министерството за здравство започнуваат кампања за носење маски со цел поддршка на Законот и подигнување на свеста на граѓаните од важноста на  почитување...