еМагазин

Tag : капитационен бод

Македонија ТОП СТОРИИ

Се зголемува капитациониот бод за матичните лекари, гинеколози и стоматолози

Редакција
Фондот за здравствено осигурување, како резултат од разговорите и преговорите со Лекарската комора и Стоматолошката комора, а во насока на повисоко вреднување на трудот на...