еМагазин

Tag : касарна Илинден

Бизнис

Нова населба ќе „никне“ во Општина Карпош: На 34 парцели ќе се градат станбени згради, хотелски комплекс, трговски објекти…

Редакција
Поттикнати од стратегијата на Општина Карпош за развој на своите периферни делови, советниците го изгласаа деталниот урбанистички план за Градска четврт ССИ 03, блок ССИ...