еМагазин

Tag : Катавеновски

Македонија ТОП СТОРИИ

Судскиот совет го разреши судијата Катавеновски, а за тројца судии ја запре постапката

Редакција
Судскиот совет (СС) на денешната седница разреши еден судија поради нестручно и несовесно вршење на судиската функција, за тројца судии постапката е запрена, а за...