еМагазин

Tag : катострофа

ТОП СТОРИИ ЧИСТА ОКОЛИНА

(ВИДЕО) Езерото Калиманци пред еколошка катастрофа

Редакција
Невладината организација „Валхала Фин” од Македонска Каменица предупредува дека на езерото Калиманци му се заканува еколошката катастрофа предизвикана од надоаѓањето на огромните количини отпад и...