еМагазин

Tag : Кажи не

ЖИВОТ

(ВИДЕО+ФОТО) „Кажи не!“: Кампања на МВР за зголемување на свеста за опасностите од споделување фото и видео материјали на Интернет

Редакција
Сексуалната злоупотреба на деца на Интернет остава далекусежни последици врз жртвата, која мора да живее со сознанието дека фотографиите и видеата добиени преку злоупотреба на...