еМагазин

Tag : Кепс Монт Гроуп

ТОП СТОРИИ ЧИСТА ОКОЛИНА

Алелуја: Велешани конечно ќе се спасат од згурата од поранешната велешка „Топилница“

Редакција
Градоначалникот на Општина Велес, Аце Коцевски издаде Б-Интегрирана еколошка дозвола на скопската фирма „Кепс Монт Гроуп“ ДООО Скопје, со што е дадено зелено светло таа...