еМагазин

Tag : Кернел груп

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Кернел груп“ го доби тендерот на Централниот регистар за набавка на решение за обединети комуникации вреден 282.000 евра

Редакција
Централниот регистар по распишаниот тендер за набавка на решение за обединети комуникации (IP телефонија, call центар и др.) и надградба на серверска инфраструктура склучи договор...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Кернел груп“ го доби тендерот за модернизација на информациски систем во Министерството за информатичко општество вреден 870.000 евра

Редакција
Министерството за информатичко општество и администрација по распишаниот тендер за модернизација на Информациониот систем за управување со човечки ресурси „HRMIS“ склучи договор со друштвото за...