еМагазин

Tag : кибер

Македонија ТОП СТОРИИ

Во моментот реакцијата на државата на евентуален кибер напад е на ниво на мртов коњ, вели директорот на ОТА

Редакција
Директорот на Оперативно техничката агенција ОТА, Зоран Ангеловски денеска информираше дека изработиле дигитален систем за пренос на класифицирани информации, кој е еден од најмодерните во...