еМагазин

Tag : киндер

Бизнис ТОП СТОРИИ

Од македонскиот пазар се повлекува целокупниот „Киндер“ асортиман произведен во фабриката во Арлон, Белгија

Редакција
Атлантик Трејд Скопје ДОО Скопје соопшти дека како дистрибутер на асортиманот на компанијата „Фереро“ во земјава, на барање на производителот „Фереро“, го проширува повлекувањето од...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Превентивно повлечени и други серии од производите „киндер“

Редакција
Атлантик Траде Скопје ДОО Скопје како дистрибутер на асортиманот на компанијата Фереро во земјава, на барање на производителот Фереро, започна со превентивно повлекување на неколку...