еМагазин

Tag : Кино љубов

Забава ТОП СТОРИИ

По проекциите во повеќе држави и учеството на бројни фестивали, „Кино Љубов“ ја започнува својата приказна и пред македонската публика

Редакција
По проекциите во повеќе држави и учеството на бројни фестивали „Кино Љубов“ ја започнува својата приказна и пред македонската публика. Ова уметничко остварување, е продуцирано...