еМагазин

Tag : Кирили и Методиј

Македонија ТОП СТОРИИ

Преименувањето на 24 мај во ден на бугарската писменост, не е во согласност со Договорот, вели Османи

Редакција
За Свети Кирили и Методиј, Комисијата има постигнато консензус и дефинитивен текст како да се интерпретира улогата и како да се одбележат заеднички меѓу двете...