еМагазин

Tag : Клуб за ментална хигиена

БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

„еМагазин“ избран да биде дел од новоформираниот Клуб за ментална хигиена

Редакција
„еМагазин“ е избран да биде помеѓу пионерите во новоформирано друштво, Клубот за ментална хигиена кој е создаден да прави една ментална чистота во нашето општество...