еМагазин

Tag : колекционер

ТОП СТОРИИ Убава приказна

Билјана Алампиоска Андреевска, колекционер на „Малиот принц“: Ја поседува книгата на 51 јазик и има повеќе од 60 различни изданија

Силвана Жежова
Билјана Алампиоска Андреевска, е колекционер на „Малиот принц“, ја поседува книгата на 51 јазик, има над 60 различни изданија, два стрипа, и на неколку дијалекти...