еМагазин

Tag : Колешински водопади

CHECK IN ТОП СТОРИИ

(Галерија) Ве водиме на Смоларски и Колешински водопади: Планината Беласица одлична летна дестинација во време на Ковид-19

Редакција
Во време на пандемија, кога патувањето надвор од државата е комплицирано и во некои држави сосема невозможно, убаво е да ја истражиме Македонија и нејзиниот...