еМагазин

Tag : Комак медикал

Македонија

Бугарската компанија „Комак медикал“ нема повеќе да вакцинира граѓани на Македонија

Редакција
По месец и половина откако ја започна вакцинацијата на граѓани на границата со Северна Македонија, бугарската компанија „Комак медикал“ ја прекинува работата на 31 јули,...