еМагазин

Tag : командант вентили

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Во биографијата на старо-новиот министер Садула Дураки заборавиле да стават дека не се „бави“ со граѓаните

Редакција
Комуникативен, способен за работа под стрес, работа во група, со солидни менаџмент способности…, тоа се дел од другите способности, кои стојат во биографијата испратена до...