еМагазин

Tag : биографија

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Запознајте ги членовите на ДИК: Кој е Борис Кондарко

Редакција
Подготовките за престојните предвремени парламентарни избори, кои ќе се одржат на 12. април се во полн ек. еМагазин во серијал ќе Ве запознае со членовите...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Запознајте ги членовите на ДИК: Која е Радица Ристеска

Редакција
Подготовките за престојните предвремени парламентарни избори, кои ќе се одржат на 12. април се во полн ек. еМагазин во серијал ќе Ве запознае со членовите...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Запознајте ги членовите на ДИК: Кој е Енвер Саљихи

Редакција
Подготовките за престојните предвремени парламентарни избори, кои ќе се одржат на 12. април се во полн ек. еМагазин во серијал ќе Ве запознае со членовите...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Запознајте ги членовите на ДИК: Која е Елизабета Постоловска

Редакција
Подготовките за престојните предвремени парламентарни избори, кои ќе се одржат на 12. април се во полн ек. еМагазин во серијал ќе Ве запознае со членовите...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Запознајте ги членовите на ДИК: Кој е Јанаќе Витановски

Редакција
Подготовките за престојните предвремени парламентарни избори, кои ќе се одржат на 12. април се во полн ек. еМагазин во серијал ќе Ве запознае со членовите...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Запознајте ги членовите на ДИК: Која е Дитмире Шеху

Редакција
Подготовките за престојните предвремени парламентарни избори, кои ќе се одржат на 12. април се во полн ек. еМагазин во серијал ќе Ве запознае со членовите...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Запознајте ги членовите на ДИК: Кој е Оливер Деркоски

Редакција
Подготовките за престојните предвремени парламентарни избори, кои ќе се одржат на 12. април се во полн ек. еМагазин во серијал ќе Ве запознае со членовите...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Кој е Ѓонул Бајрактар, кој доаѓа на местото на разрешената Мизрахи

Редакција
Ѓонул Бајрактар, заменикот на министерот за труд и социјалната политика, кој е на оваа функција пред формирањето на техничката Влада, со заклучок на Владата ги...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Која е разрешената министерка Рашела Мизрахи

Редакција
Докторката на науки по биохемија, Рашела Мизрахи не е повеќе министерка за труд и социјална политика во преодната влада. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ (Фото) Мицкоски со заедничка...
На кафе во Кантина ТОП СТОРИИ

Марина Тунева: Во мојот мозаик, секоја коцка си има свое значење

Петре Димитров
Извршната директорка на Советот за етика во медиумите, Марина Тунева, во едно, поинакво, интервју во рубриката на еМагазин, „На кафе во Кантина“, зборува за приватниот...