еМагазин

Tag : комплекс Александрија

Бизнис ТОП СТОРИИ

„ЗК Пелагонија“ го продава „Комплекс Александрија“ за најмалку 10,5 милиони евра

Редакција
Собранието на акционери на „ЗК Пелагонија“ на последната седница донесе одлука за продажба на „Комплекс Александрија“ во Битола по цена не понсика од 10,5 милиони...