еМагазин

Tag : Константин Циривири

На кафе во Кантина

Циривири: Системските дефекти создаваат проблеми со далекусежни последици

Силвана Жежова
Mеѓународната унија на професионални водичи во планина – UIMLA, спроведе т.н зимска експертиза во Македонија, од 15 до 20 февруари. Претседателот на Македонската асоцијација на...