еМагазин

Tag : консултантски услуги

Бизнис ТОП СТОРИИ

МВР на консултантски услуги за изработка на биометриски документи ќе потроши 3.000.000 денари

Редакција
Министерството за внатрешни работи на РМ во постапка со преговарање со претходно објавување на оглас бара консултантски услуги за изготвување на проектна документација која ќе...
Бизнис

МВР на консултантски услуги за биометриски документи ќе потроши три милиони денари

Редакција
Министерството за внатрешни работи на РМ распиша тендер за набавка на консултантски услуги за изготвување на проектна документација која ќе се користи при извршување на...