еМагазин

Tag : конзули

Македонија

Владата им ги намали платите на амбасадорите и конзулите за 20 отсто

Редакција
Владата на вчерашната седница ја измени Уредбата со законска сила за определување на висината на платата на избраните, именуваните и назначените лица во јавниот сектор...