еМагазин

Tag : корекции

Македонија

МОН ќе прави реформа на учебниците по реакциите на јавноста за содржините

Редакција
Министерството за образование и наука (МОН) формираше работна група којашто развива концепт за целосна и суштинска промена на наставните и дидактичките материјали за основно и...