еМагазин

Tag : корисничко искуство

Интервју ТОП СТОРИИ

Велковска: Компаниите кои се ориентираат повеќе кон луѓето, постигнуваат поголема конкурентска предност

Силвана Жежова
Христина Велковска е бизнис коуч и менаџмент консултант, сопственик на Вита институт, како и претседателка на Македоската асоцијација за искуство на клиенти и вработени МАЦЕКС....