еМагазин

Tag : корисник

Бизнис

Како македонските компании најдобро да го организираат службениот возен парк

Редакција
Денешните бизнис практики бараат сосема нов пристап кон корпоративната мобилност, а претприемачите се под притисок да го одберат вистинското решение за максимално искористување на придобивките...
Техно

Vip лансира четбот базиран на вештачка интелигенција: „Славчо”е првиот четбот кој разбира и пишува македонски

Редакција
Телекомуникацискaта компанија Vip оди чекор напред со воведувањето нова алатка за унапредување на корисничкото искуство и со гордост го претставува “Славчо” – најновата технолошка иновација...