еМагазин

Tag : Корковадо

Бизнис ТОП СТОРИИ

ЈП Дрисла склучи договор со „Корковадо“ вреден 500,4 илјади евра

Редакција
Јавно претпријатие за депонирање на комунален отпад Дрисла Скопје склучи договор за нова градежна механизација со одложено плаќање со Корковадо ДОО. Вредноста на договорот е...