еМагазин

Tag : корона виррус

Македонија ТОП СТОРИИ

Детален преглед: МНР објави корисни информации за нашите граѓани кои корона вирусот ги затекна во странство

Редакција
Доколку сте затекнати во странство заради COVID-19, а вашиот престој станува нерегулиран или веќе е спротивен на законските прописи на државата каде сте се нашле,...