еМагазин

Tag : Коста Миттровски

Бизнис ТОП СТОРИИ

Коста Митровски веќе не е главен извршен директор на УНИ Банка

Редакција
Коста Митровски, сметано од 13.05.2019 година повеќе не ги извршува функциите главен извршен директор и претседател на Управниот одбор на Универзална Инвестициона Банка АД Скопје,...