еМагазин

Tag : Коста Тахов

ТОП СТОРИИ Убава приказна

Коста и Дејан поминаа 1.500 километри на велосипед Велес – Истанбул – Велес

Редакција
Коста Тахов и Дејан Митров извозеа 1.500 килиметри Велес – Истанбул – Велес на велосипед. Митров на неговиот фејсбук-профил објави дека сѐ поминало без проблеми,...