еМагазин

Tag : ковид-анализа

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Проф. Трајковски: За разлика од претходните бранови вирусот е помалку преносилив, најверојатно поради солидниот хибриден имунитет

Редакција
Дури ни удвојувањето на дневниот број на тестирања последниве два дена не помогна во намалувањето на стапката на позитивни тестови, пишува проф. Дејан Трајковски во...