еМагазин

Tag : ковид калкулатор

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Ковид калкулатор: Пресметај ја твојата ковид-возраст и ризик при заболување од коронавирусот

Редакција
Македонското здружение за заштита при работа (МЗЗПР) изработи ковид калкулаторот како практична алатка за утврдување на ковид-возраста на секој работник. Резултатите се индивидуални, а за...