еМагазин

Tag : кожно одделение

Македонија

Штипското Кожно одделение ги прими првите ковид пациенти

Редакција
Штипското Кожно одделение од попладнево се става во функција за ковид пациентиетите, кои се со полсена клиничка слика или на ден, два пред да бидат...