еМагазин

Tag : КПТ

Македонија ТОП СТОРИИ

Полициската бруталност во пораст, ендемска корупција на персоналот: Остри критики од КПТ за затворските услови во Македонија

Редакција
Комитетот за спречување на тортура и нехуман или понижувачки третман или казни (КПТ), денеска во Стразбур по добиеното одобрување од македонските власти го објави извештајот...