еМагазин

Tag : Крач

Бизнис ТОП СТОРИИ

Македонија потпиша Меморандум за 5Г мрежа со САД

Редакција
Кога зборуваме за дигитализација како за четврта револуција, 5G-мрежата ќе предизвика многу попозитивни ефекти отколку појавата на електричната енергија и ќе биде инструмент за трансформација,...