еМагазин

Tag : креаторка

ТОП СТОРИИ Убава приказна

(Галерија) Тања Иванова изработува фустани кои изгледаат како уметнички дела на телата

Редакција
Облечени во некоја од креациите на Тања Иванова, може да кажете дека носите уметничко дело на себе, без воопшто да претерате во таа констатација. Фустаните...