еМагазин

Tag : кредитна

Бизнис

НЛБ Банка со нова кредитна линија за стимулирање и развој на домашните компании

Редакција
НЛБ Банка Скопје во соработка со Развојната Банка на Република Северна Македонија (РБСМ) воведува нов кредитeн продукт за правни лица со субвенционирана каматна стапка, информираат...